Om Notch WC

Notch WC är ett ett litet familjeföretag bestående av två bröder. Företaget startades efter en av brödernas många resor i Asien där de noterade hur bra det fungerade med anordningar att spola rumpan ren istället för att torka med papper.

Efter att inte ha hittat någon liknande lösning i Sverige gick man istället tillbaks till Asien för att hitta rätt produkt. Man ville inte behöva lägga 20 000 kr på en inbyggd avancerad spolvariant utan ville hitta en enkel lösning med det enda viktiga, en väl placerad vattenstråle.

Den smidiga bidet som kan kopplas på nästan alla toalettmodeller blev resultatet. Efter att ha sålt slut första upplagan till familj och vänner insåg man att målgruppen var större och resultatet är denna e-handel.

Bröderna uppskattade inte bara det smidiga med vattenrening utan de har båda haft sina medicinska problem som kraftigt förbättrats av bidén och delar gärna med sig av de erfarnheterna (se 30-steg guiden längre ner).

Har ni några somhelst frågor om bidén, rumphälsa eller annat, maila oss direkt på niklas@notchwc.com eller christian@notchwc.com.